Echipa HomePuls
Viziunea HomePuls
Misiunea HomePuls

Echipa noastră

" A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes." — Henry Ford.

 

 

Viziunea noastră

Clientul este partenerul nostru de afaceri. Evoluăm împreună, găsim soluții, luăm decizii și creăm valoare.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să satisfacem nevoile clienților noștri la un nivel calitativ ridicat prin promovarea produselor și serviciilor noastre.

Să facem cunoștință !

Suntem HomePuls.ro - Dăm viață casei tale !

Credem că, casele în special dormitoarele noastre ar trebui să fie reflectări ale călătoriilor și dorințelor pe care le avem. Spațiile noastre personale merită amenajate cu suflet, poveste și scop. Acesta este motivul pentru care am creat HomePuls. Vă oferim luxul cotidian, unde frumusețea și confortul sunt împletite în fiecare încăpere a casei.

Principiile noastre sunt relativ simple:

  1. Atenția la detalii, de la achiziția produselor până la modul în care pregătim fiecare comandă spre livrare.
  2. Răbdarea cu care oferim consultanță în alegerea celor mai potrivite sfaturi și îndrumări în alegerea produselor si ofertelor noastre.
  3. Promptitudine în livrarea comenzilor în cel mai scurt timp și seriozitatea cu care ne respectăm fiecare promisiune.

Dar mai ales respectul pentru fiecare client în parte.

Nu ne dorim să greșim, desigur! Însă ne-am propus să învățăm din greșeli căutând motivul dar mai ales soluția pentru a le îndrepta.

Prin urmare, noi echipa HomePuls vă încurajăm să ne împărtășiți din experiența avută în relația cu noi.

Contactați-ne rapid la telefon sau prin e-mail de fiecare dată când considerați că am greșit, sugerându-ne ce considerați că am putea îmbunătăți și trimiteți-ne un review bun dacă ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor sau v-am surprins plăcut.

Principiul nostru este că doar în acest fel vom putea evolua, fiind mereu conectați cu clienții noștri pentru următorul nivel.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată.

Echipa HomePuls!

De ce să ne alegeți pe noi

Calitatea nu este doar un cuvant. Este misiunea noastră. Un efort constant de a trece dincolo de granițele previzibilului și de a nu lăsa nimic la voia întâmplării . Și se află la baza a tot ceea ce facem, produsele oferite, procesarea comenzilor, livrarea rapidă și în siguranță. Cum evaluăm calitatea ? Prin autoevaluarea continuă a serviciilor noastre prin metode interne cât și pe baza feedback-urilor de la clienți și prin promovarea de produse de cea mai bună calitate.

Toate informațiile personale care sunt folosite pentru a identifica orice individ, cum ar fi numele și prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail sau alte informații de contact se pastrează în secret. Ca de obicei, puteți vizita pagina noastră de web, fără a spune cine sunteți sau să dezvăluiți informații personale .

Poți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că ești persoană fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu în a 14-a zi calendaristica de la data livrării/ ridicării (din showroom) produsului.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 14 de zile de la data livrării.

Prin garanția prețurilor mereu mici oferită de HomePuls.ro, chiar și proiectele de amploare devin accesibile. Dorim să le oferim clienţilor noștri posibilitatea de a achiziționa rapid și comod toate produsele dintr-un singur magazin și de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparații complexe de prețuri și deplasări inutile la diferiți furnizori !