HomePuls - Politica de returnare produse
Politica de returnare
  • Care este termenul de returnare al produselor ?

 

Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării, termen prevăzut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

 

  • Care este costul unui retur?

 

În cazul în care doriți să returnați o comandă integral sau parțial, conform legislației în vigoare, taxa de transport aferentă returului va fi suportată de către dumneavoastră. Costul transportului va fi suportat de CLIENT. În acest sens, vă sugerăm trimiterea produselor fie prin intermediul unei firme de curierat (Fan Courier, GLS, etc), fie prin intermediul Poștei Române la adresa: Str. Vasile Lupu, Nr. 59, Viforîta, Jud.Dâmbovița
Menționăm că taxele de transport ocazionate de livrarea produselor către dumneavoastră, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea.

 

  • Care este procedura de returnare a produselor?

 

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie să nu fie deteriorat. Pentru inițierea procedurii de returnare a unui produs, vă rugăm să completați formularul de Contact. După completarea formularului vă rugăm să expediați coletul către sediul nostru, nedepășind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data recepționării produselor și până la data expedierii produselor către sediul nostru. În scurt timp de la recepționarea coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor. În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastră.

 

  • Cum mi se returnează contravaloarea produselor?

 

Puteți alege să primiți contravaloarea produselor direct în contul dumneavoastră bancar în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract (în conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).